Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρασύρθηκε από την κακοκαιρία

Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού ΙΧ, που βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας στα Λαγκαδάδικα. Η κακοκαιρία «Μπάλλος» «γονατίζει» τη Βόρεια Ελλάδα, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.Δύσκολο προβλέπεται να είναι το βράδυ για τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας, ενώ στην κοινότητα Λαγκαδικίων βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού.Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο οδηγός στην προσπάθειά του να διασχίσει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στα Λαγκαδίκια, βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας και εγκλωβίστηκε στο ρέμα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να αγνόησε τους προστατευτικούς κώνους που είχαν τοποθετηθεί από τις Αρχές για την αποφυγή ατυχημάτων λόγω της έντονης βροχόπτωσης και προσπάθησε ...

Δείτε επίσης

Η Ψυχρή Πανσέληνος είναι το τελευταίο φεγγάρι του 2021 και σύμφωνα με τις δοξασίες, συνδέεται με ιστορίες τρέλας, καταστροφών, αλλά και αυξημένης γονιμότητας.

ieidiseis

Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, καθώς νέα κακοκαιρία έρχεται στην Ελλάδα. Ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για σοβαρή επιδείνωση. Τι λένε ΕΜΥ και Εθνικό Αστεροσκοπείο.

ieidiseis

Πώς μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει την διαδικασία για την Απογραφή 2021, χωρίς να μπει στο gov.gr.

ieidiseis

Με ήπιες καιρικές συνθήκες ξεκινάει η σημερινή ημέρα, ωστόσο από το απόγευμα και μετά αρχίζει και χαλάει ο καιρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

ieidiseis

Ο καιρός της Πέμπτης, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

ieidiseis

Το υπουργείο Υγείας έκανε δεκτή την πρόταση των ειδικών για το πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να λήγει στους τρεις και όχι στους έξι μήνες.

ieidiseis

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου. Τι λέει το εορτολόγιο.

ieidiseis

Καταπέλτης τα λεγόμενα του εξ απορρήτων του προέδρου της Ρωσίας.

ieidiseis