ΟΑΕΔ: Αλλάζει το επίδομα ανεργίας

Μεγάλες ανατροπές και αλλαγές ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας. Η μορφή του, η κατεύθυνσή του, το ύψος του, αλλά και η επιλογή των τελικών δικαιούχων – ανέργων, θα αποτελούν πολύ σύντομα μια εντελώς καινούργια συνθήκη. Η σχετική αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον ΟΑΕΔ στην ειδική έκδοση που ετοίμασε ο Οργανισμός, ενόψει ΔΕΘ, υπάρχει ειδική αναφορά στο «νέο» επίδομα ανεργίας. Η βασική αλλαγή στο επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ είναι η διασύνδεση με τον μισθό, έτσι ώστε να χορηγείται ένα ποσό σε σχέση με τις αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα, κατά μοντέλο της «έκθεσης Πισσαρίδη». Στην ηλεκτρονική έκδοση του ΟΑΕΔ, ...

Δείτε επίσης

Έρχεται η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή λόγω κορονοϊού.

ieidiseis

Σε ποιους συνταξιούχους θα δοθούν αυξήσεις και αναδρομικά.

ieidiseis

Η ΑΑΔΕ τρέχει τους συμψηφισμούς οφειλών με επιστροφές και πιστώσεις φόρων.

ieidiseis

Τέλος το Taxisnet. Όλα πλέον βρίσκονται στο νέο myaade. Εκεί υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ και όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις.

ieidiseis

Οι νέες αυξημένες συντάξεις θα δοθούν τον Οκτώβριο, με τις συντάξεις Νοεμβρίου. Περίπου 500.000 παλαιοί συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις μόνο στα χαρτιά, καθώς διατηρούν μεγάλη προσωπική διαφορά. Η ημερομηνία πληρωμής για τα αναδρομικά.

ieidiseis

Μεγάλη πληρωμή πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς κατέβαλε σε 2.385 δικαιούχους το ποσό των 8.760.503,55 ευρώ.

ieidiseis

Τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2021 αναρτήθηκαν στο myAADE, αφού μας τελείωσε το Taxisnet και είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων για εκτύπωση, αν αυτό θέλουν ή για να βρουν την ταυτότητα οφειλής για την πληρωμή.

ieidiseis

Η πλατφόρμα myaade.gr έπεσε το πρωί της Παρασκευής και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για το αν και πότε θα επανέλθει το σύστημα.

ieidiseis