Νέα μέτρα: Αλαλούμ με τους ανεμβολίαστους - Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τους ανεμβολίαστους ανηλίκους. Μπάχαλο με τα νέα μέτρα. «Οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών δεν αφορούν την κοινωνία που πασχίζει καθημερινά να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας», τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα και τη δυνατότητα εισόδου των ανεμβολίαστων ανηλίκων στους χώρους εστίασης.Το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το συνεχόμενο αλαλούμ που προκαλεί η Κυβέρνηση με τα μέτρα για την πανδημία. Νέο επεισόδιο στο σίριαλ οι ανεμβολίαστοι ανήλικοι και η δυνατότητα να εισέρχονται στους χώρους εστίασης».Όμως, ...

Δείτε επίσης

Θέλουμε να διασφαλίσουμε τη χρήση καθαρής ενέργειας, τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

ieidiseis

«Όταν "επιλέγονται" άτομα με αντίθετες θέσεις, αυτό δεν λέγεται "διεύρυνση" - αυτό λέγεται "μετατόπιση"! Ξέρετε, με το να μετακινηθούμε σε θέσεις "Ποταμιού" δεν κατακτάμε το "πολιτικό Κέντρο"...», διαμηνύει ο πρώην πρωθυπουργός με συνέντευξή του στα «Νέα». «Θα έπρεπε να ασκήσουμε βέτο για την Αμμόχωστο», επισημαίνει, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν θα ψηφίσει τα μνημόνια για τη Βόρεια Μακεδονία.

ieidiseis

Χαιρετισμός από τον Γραμματέα της ΚΝΕ Νίκο Αμπατιέλο. Απευθείας μετάδοση από το iEidiseis.

ieidiseis

«Την ώρα, δηλαδή, που μικροεπενδυτές αγόραζαν μετοχές της ΔΕΗ, κάποιοι για ανεξήγητο λόγο ξεφορτώνονταν πακέτα μετοχών μέχρι να ανακοινωθεί η ΑΜΚ της Επιχείρησης», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά εξηγήσεις.

ieidiseis

«Η εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνέντευξη Σαμαρά.

ieidiseis

Τα επίσημα στοιχεία για τους εμβολιασμούς και την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας. Η κατάσταση στα σχολεία.

ieidiseis

Πολλαπλά μηνύματα από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με συνέντευξη που παραχωρεί στα «Νέα του Σαββατοκύριακου». «Έπρεπε να βάλουμε βέτο για την Αμμόχωστο», διαμηνύει!

ieidiseis

Τα «απόνερα» της συμφωνία AUKUS έφεραν και πάλι τις φρεγάτες Belharra στο προσκήνιο. Μετά τα Rafale σειρά παίρνουν τα F-35.

ieidiseis