Στις 9/8 το πρώτο ραντεβού - Τα φιλικά προετοιμασίας - Kerkidasport.gr - Αθλητικά νέα από την Ημαθία - Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια

Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο Μακροχωρίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μακροχωρίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-22, υπό της οδηγίες του προπονητή Γεωργίου Απόσογλου και των συνεργατών του. Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχουν προγραμματιστεί μέχρι σήμερα είναι. 21-8 ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ Γήπεδο Κοπανού 25-8 ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ Γήπεδο Μακροχωρίου 27η28/8 Π.Α.Ο.Κουλούρας 1/9 Κ-19 Π.Α.Ε ΒΕΡΟΙΑ ...

Δείτε επίσης

Ξεκινάει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου (16:30) το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, στο οποίο θα πάρουν μέρος φέτος μόλις 10 ομάδες!

kerkidasport

Στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

kerkidasport

Σε μεταγραφικό ντεμαράζ προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνοντας στο παρά… ένα, την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών!

kerkidasport

Τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) στο ΔΑΚ της πόλης, ο αγιασμός του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

kerkidasport

Την απόκτηση του Δημήτρη Μανωλόπουλου και Νίκου Κιατικίδη ανακοίνωσε η ομάδα του Μακροχωρίου.

kerkidasport

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Νίκη Αγκαθιάς, αποκτώντας τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Πέτρο Κοντσίδη.

kerkidasport