Επιλεκτική διατροφική διαταραχή: Τι είναι & ποιος ο ρόλος των γονιδίων

Η μελέτη εστίασε στη Διαταραχή Περιορισμένης Πρόσληψης Τροφίμων (ARFID: Avoidant Restrictive Food Intake Disorder), μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από μια επίμονη και σταθερή αποτυχία να ικανοποιήσει τις κατάλληλες διατροφικές ή/και ενεργειακές ανάγκες του ατόμου. Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr ...

Δείτε επίσης

Γάλα αμυγδάλου: Τα οφέλη για το αδυνάτισμα και την υγεία του οργανισμού.

gossip-tv

Το σπλαχνικό λίπος μπορεί να μειωθεί περισσότερο με την άσκηση σε σύγκριση με το λίπος σε άλλα μέρη του σώματος, κάτι που επιβεβαίωσε η νέα μελέτη

gossip-tv

Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά είδη τσαγιού για την απώλεια βάρους; Τι είχνουν οι έρευνες

gossip-tv

Η Kristina Mack φωτογραφίζει τα μικροσκοπικά πατουσάκια και χεράκια νεογέννητων.

gossip-tv

Οι παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν στις καρδιακές παθήσεις –όπως τα περιττά κιλά, η καθιστική ζωή και η υψηλή αρτηριακή πίεση– συμβάλλουν και στην ανάπτυξη εγκεφαλοαγγειακών παθήσεων, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο και η άνοια

gossip-tv

Η υψηλότερη πρόσληψη βιταμίνης D σχετίζεται με μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 σε ενήλικες με προδιαβήτη

gossip-tv

Κάθε φορά που σιδερώνετε, αποφύγετε αυτά τα λάθη

gossip-tv

Μακρά θεωρείται η νόσος, αν ένα ή περισσότερα συμπτώματά της (κόπωση, πυρετός, βήχας, καρδιολογικά, νευρολογικά, γαστρεντερολογικά κ.α.) επιμένουν για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες μετά την αρχική λοίμωξη από κορονοϊό

gossip-tv