Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ στις 12 μ. βρέθηκαν μπροστά από το υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας λύσεις στις μεγάλες ελλείψεις του νοσοκομείου.Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστια έλλειψη αναισθησιολόγων, η οποία οδήγησε σε αναστολή τακτικών χειρουργείων όλων των ειδικοτήτων, μεγάλη έλλειψη μικροβιολόγων με αποτέλεσμα το μικροβιολογικό εργαστήριο να δέχεται μόνο τα επείγοντα δείγματα. Λόγω της έλλειψης του προσωπικού στο αιματολογικό και το βιοχημικό τμήμα, τα δείγματα στην βραδινή βάρδια κλειστής εφημερίας στέλνονται στο διπλανό νοσοκομείο και δεν γίνονται κάποιες σημαντικές εξετάσεις. Ακόμη υπάρχει έλλειψη γιατρών στη νευρολογική ...

Δείτε επίσης

Σύμφωνα με αναφορές στην πορεία συμμετείχαν περίπου 1000 άτομα.

kosmodromio

«Να φτιάξουμε μια γειτονιά που να μας χωράει όλες... μια κοινωνία που δεν θα νιώθει λειψή μπροστά στην επιθυμία και το διαφορετικό».

kosmodromio

Στέρηση φαγητού, υγειονομικής περίθαλψης και απλήρωτη εργασία η κρατική «μέριμνα» για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες της Ριτσώνας.

kosmodromio

Νέα μαζική κινητοποίηση για την υπεράσπιση των Εξαρχείων με τη στήριξη δεκάδων συλλογικοτήτων, εργατικών και πολιτικών σχημάτων και σωματείων το απόγευμα του Σαββάτου.

kosmodromio

Το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης αύξησε την παρουσία του σε κουρδικές περιοχές ως μέρος μιας εκστρατείας για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

kosmodromio

Το σκίτσο του Κρίστιαν Άνταμς για το απεργιακό τσουνάμι που έχει προκαλέσει η ακρίβεια.

kosmodromio

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη διεθνή μέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Είχε όμως απαγορευθεί από τις αρχές για λόγους...ασφαλείας.

kosmodromio

Το μονοήμερο φεστιβάλ παλαιστινιακού κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29/11, στις 18.30 με δωρεάν είσοδο στον κινηματογράφο Τριανόν.

kosmodromio