Στις 22 Αυγούστου συνεδριάζει η βουλή για τις παρακολουθήσεις

Την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για άμεση συζήτηση της υπόθεσης της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη στη βουλή δέχθηκε εν μέρει σήμερα το απόγευμα η κυβέρνηση.Ενημέρωσα τον ΠτΒ ότι κατέθεσα αίτημα να ανοίξει εκτάκτως η Βουλή για διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης. Βιώνουμε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της Μεταπολίτευσης και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος δεν μπορεί να απουσιάζει. Η δημοκρατία όταν απειλείται δεν κάνει διακοπές.— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) August 8, 2022Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε την διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής στις 22 αντί στις 31 Αυγούστου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ...

Δείτε επίσης

Σε 13 προσαγωγές κατοίκων προέβη η αστυνομία το πρωί στη διαμαρτυρία εναντίον της καταστροφής του πάρκου στον Λόφο του Στρέφη. Το μεσημέρι αφέθηκαν ελεύθεροι.

kosmodromio

Στο πλευρό των απεργών εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.

kosmodromio

Μόνο μια εξέγερση των ευρωπαϊκών λαών μοιάζει τώρα ικανή να σταματήσει την πορεία προς την άβυσσο της Ευρώπης και του κόσμου.

kosmodromio

Ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει το Ινστιτούτο Eteron με αφορμή την αποκάλυψη των υποκλοπών σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

kosmodromio

«Στην πρώτη γραμμή της άσκησης βίας στα σύνορα» η Ελλάδα σύμφωνα με ανακοίνωση-κόλαφο της οργάνωσης EuroMed Rights.

kosmodromio

Σε εξέλιξη κινητοποίηση ενάντια στην μεθόδευση της καταστροφής του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα με πρόσχημα την ανέγερση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών εντός του Άλσους.

kosmodromio

Τουλάχιστον 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ φέτος.

kosmodromio

16 καρέ της Μαρίας Μακράκη από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης και την πορεία στο Σύνταγμα σε ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα αμφισβήτησης των μουλάδων στο Ιράν.

kosmodromio