Συνδικάτα: Ας μη χαθεί το ραντεβού με την ιστορία

Στο κρισιμότερο σταυροδρόμι αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας βρίσκονται τα συνδικάτα, καθώς η στάση και οι διεκδικήσεις τους θα επηρεάσουν (θετικά ή αρνητικά, κατά περίπτωση) τις επόμενες γενιές εργαζομένων.«Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση», κατά τον «μεγάλο τιμονιέρη» Μάο και δεν θα ήταν υπερβολικός ο ισχυρισμός ότι η  συγκυρία, ευνοεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα, καθώς ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πληθωριστική κρίση  η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, ενώ τα συνδικάτα έχουν προγραμματίσει εντός των επομένων ημερών  κορυφαίες συλλογικές διαδικασίες, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους.Το Σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιηθεί το 32ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.Πρόκειται για την μεγαλύτερη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση ...

Δείτε επίσης

Ο 35χρονος Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, εκ των πρωταγωνιστών της εισβολής στο Καπιτώλιο το 2021, μεταφέρθηκε σε οίκο επανένταξης μετά από μόλις 27 μήνες φυλάκισης.

kosmodromio

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στις 12:00 κατά της τροπολογίας Βορίδη και υπέρ συνάδελφων τους που κλήθηκαν σε απολογία για «παράβαση καθήκοντος με δόλο».

kosmodromio

Διενεργείται έρευνα για «ανθρωποκτονία» κατά συρροή και «πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών», ενώ έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ φερόμενοι δράστες.

kosmodromio

Παπακωνσταντίνου, Βελεσιώτου, Δεληβοριάς, Μυστακίδης και Χειμερινοί Κολυμβητές σε μια μοναδική συναυλία, την Κυριακή 2 Απριλίου.

kosmodromio

Θα το εκμεταλλευτεί η αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis με ευτελές μηνιαίο μίσθωμα. Κινητοποίηση με δωρεάν προβολές σχεδιάζονται την Κυριακή σε τρεις ιστορικούς κινηματογράφους.

kosmodromio

Δεν διακυβεύεται στους δρόμους της Γαλλίας μόνον η μεταρρύθμιση, αλλά η εικόνα του πρώην τραπεζίτη και των κέντρων εξουσίας που τον έφεραν στην προεδρία.

kosmodromio

Ζητούν αύξηση 100 ευρώ σε όλα τα επιδόματα και μέτρα για την ασφάλειά τους και την προστασία τους στη δουλειά και στην καθημερινότητά τους.

kosmodromio

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες της προσπάθειας ανακατάληψης της «Mundo Nuevo» στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

kosmodromio