Επανεκκίνηση σιδηροδρόμων: Δειλά δειλά, τα τρένα ξανά στις ράγες - Ποια δρομολόγια εκτελούνται από σήμερα

Τη βοήθεια της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων θα έχει η χώρα μας για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος και την αναδιοργάνωση του ΟΣΕ σε όλα τα επίπεδα. [ΙΝΤΙΜΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ] Με «απώλειες» από τον αρχικό προγραμματισμό των δρομολογίων, μετά και τις ενστάσεις που εξέφρασαν με επιστολή τους προς τη διοίκηση της Hellenic Train οι μηχανοδηγοί θίγοντας ζητήματα ασφάλειας στον σιδηρόδρομο, θα επιστρέψουν τα τρένα από σήμερα στις ράγες. Από την Τετάρτη 22 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στις εξής γραμμές: προαστιακός Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο Ανω Λιόσια – Αεροδρόμιο προαστιακός Κάντζα – Ανω Λιόσια προαστιακός Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα γραμμές του προαστιακού Πάτρας καθώς και ...

Δείτε επίσης

Δεκάδες νεαροί, μεταξύ τους πολλά ανήλικα παιδιά, είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στην Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές.

kathimerini

Στην Αγριά οι άνθρωποι στην παραλία, στην είσοδο από τον Βόλο, ζουν ένα δράμα, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα σπίτι που να μην έχει σαρωθεί και καταστραφεί από τα νερά που έφτασαν ορμητικά από τις πλαγιές του Πηλίου

imerisia

Δεκάδες υδροφόρες με εργαζόμενους στην καθαριότητα πλένουν νυχθημερόν δρόμους και πλατείες για να επανέλθει σιγά σιγά η κανονικότητα στον Βόλο.

huffingtonpostgr

Tο Τεχνικό Επιμελητήριο έχει αναλάβει και δεύτερη μελέτη

imerisia

Ο Γιώργος Ρωμανιάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Ο Γιώργος Ρωμανιάς είχε σπουδάσει Οικονομικά και Νομικές Επιστήμες, παράγοντας πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.Είχε ειδικευτεί στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης επί 50 χρόνια όπως και σε θέματα κοινωνικής προστασίας και Ευ

thestival

Από την 1η Οκτωβρίου άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας. Η αλλαγή αυτή έγινε, όπως κάθε χρόνο, λόγω της χειμερινής περιόδου στην οποία μπαίνουμε.

epiruspost

Σε ένα στάδιο που πραγματοποιήθηκαν μεγάλες συναυλίες με χιλιάδες ανθρώπους το καλοκαίρι, είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε απώλειες.

huffingtonpostgr

Η προσπάθεια να καθαρίσει η πόλη του Βόλου συνεχίζεται από δεκάδες συνεργεία του Δήμου Βόλου στις συνοικίες που επλήγησαν περισσότερο από τα νερά των χειμάρρων Κραυσίδωνα και Αναύρου.

kathimerini