Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Έγιναν τρεις συλλήψεις

Δείτε επίσης

'Πτώση των βάσεων' αναμένεται να σημειωθεί στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με το φροντιστή-εκπαιδευτικό, Γιώργο Χατζητέγα.

real

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

real

Νέο μεταναστευτικό διάδρομο μεταξύ Τσεσμέ και Ικαρίας επιχείρησαν να ανοίξουν τα μέλη δουλεμπορικού δικτύου, η δράση των οποίων αποκαλύφθηκε από έρευνα της Ασφάλειας Σάμου σε συνεργασία με το Αλλοδαπών Αττικής

kathimerini

Όπως τονίζεται στο πόρισμα, οι ιατροδικαστές καταλήγουν με επιστημονική ασφάλεια και για τις δύο περιπτώσεις «στην κατάδειξη του ασφυκτικού μηχανισμού δι’ αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών ως αιτίας θανάτου».

kathimerini

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας

dokari

Αιτία αποτελούν η διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών, σε συνδυασμό με τη χαμηλή σχετική υγρασία και τη σημαντική ενίσχυση των ανέμων.

kathimerini

Πρόστιμα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ επιβάλλονται σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων, καθώς διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας.

kathimerini

Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά, η οποία ξέσπασε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Γάζι, στο Ηράκλειο Κρήτης.

kathimerini