«Επίθεση εναντίον της εκπαίδευσης...» - Τι είπε ο ΓΓ του υπ. Παιδείας για τα νέα προβλήματα στην Τράπεζα Θεμάτων και τις Πανελλήνιες - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα προβλήματα καταγράφηκαν χθες και σήμερα με την Τράπεζα Θεμάτων λόγω κυβερνοεπιθέσεων σε όλο το δίκτυο του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας), μίλησε στην ΕΡΤ ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. “Πρόκειται για μια επίθεση εναντίον της εκπαίδευσης. Νιώθω πληγωμένος βαθύτατα από τις ενέργειες κάποιων, οι οποίοι επιβουλεύονται τέτοιες δύσκολες στιγμές και αγωνιώδεις στιγμές για τους μαθητές μας. Την χαρακτηρίζω εν πλήρη γνώση αήθη επίθεση. Το λέω αυτό γιατί το σύστημα λειτουργούσε κανονικότατα από την Τρίτη που ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες. Και χθες το πρωί δεχθήκαμε ...

Δείτε επίσης

Τις απελπιστικές και ντροπιαστικές εικόνες στο νοσοκομείο του Βόλου, αντίκρισε από κοντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος και επισκέφθηκε την Πέμπτη το νοσοκομείο.

koutipandoras

Σε Μετόχι, Μαντούδι, Ροβιές και Κρύα Βρύση τεράστιοι όγκοι νερού έχουν πλημμυρίσει σπίτια και έχουν μετατρέψει σε χειμάρρους τους δρόμους. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής με βάρκες απομάκρυναν εγκλωβισμένους κατοίκους.

kathimerini

Βίντεο: Τάσος Αρνιακός, Σάκης Αρναούτογλου, Κλέαρχος Μανουσάκης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Ελίνα Καρέτσου συνοψίζουν και σημειώνουν στοιχεία που συνδέονται με ακραία φαινόμενα.

huffingtonpostgr

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το νερό διέβρωσε σταδιακά το ανάχωμα δίπλα στο ποτάμι. Όταν υποχώρησε τελείως, το νερό κύλησε ακόμη πιο δυνατά, παρασύροντας ολόκληρο το σπίτι μαζί του, ενώ η κοίτη του ποταμού συνέχισε να διευρύνεται.

koutipandoras

Η ρομποτική και η διαδικτύωση στο πλαίσιο χρήσεως ηλεκτρονικών συστημάτων συνδέονται με νέους κινδύνους.

kathimerini

19χρονη κατήγγειλε στις Αρχές πως ο οδηγός την παγίδευσε και τη βίασε σε άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της.

kathimerini

«Κανένα παιδί με αναπηρία, κανένας μαθητής και καμία μαθήτρια με αναπηρία, ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα, δεν πρέπει να αποκλειστεί»

koutipandoras