Φωτιά στη βόρεια Αττική: Εικόνες από drone αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής

Το μέγεθος της καταστροφής στη βόρεια Αττική αποτυπώνουν εικόνες που κατέγραψε drone. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι. Το μέτωπο της πυρκαγιάς στη βόρεια Αττική εκτείνεται στο τρίγωνο από τον οικισμό Δροσοπηγή, τα πρώην βασιλικά ανάκτορα του Τατοΐου και το Κρυονέρι. Τελευταίες ειδήσεις ⇒ Διαβάστε ακόμη: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από τα μέτωπα ⇒ Διαβάστε ακόμη: Δραματικές ώρες στα μέτωπα της Ηλείας ...

Δείτε επίσης

Ποιοι έχουν σήμερα την τιμητική τους.

news247

Η νήσος Χρυσή (ή Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη γίνεται η πρώτη την τελευταία 20ετία προστατευόμενη περιοχή της χώρας που αποκτά διετές σχέδιο δράσης και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

kathimerini

Καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αναμένονται την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου στη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

kathimerini

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

kathimerini

Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για το 9ο Thessaloniki Pride. Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου ο Λευκός Πύργος.

news247

Η Ομοσπονδία καλείται να αποφανθεί ποιες εργασίες κρίνονται ως επικίνδυνες και απαιτείται το τεστ.

huffingtonpostgr

Για την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκηση των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών από την Δικαιοσύνη.

huffingtonpostgr