Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές των κοριτσιών για τον προπονητή-βιαστή - Τα… πάρτι στη σχολή

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου, θεωρείται θέμα χρόνου, ώστε να αποκαλυφθεί εάν στα «δίχτυα» του είχαν πέσει και άλλα κορίτσια.  Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών του.Η ανατριχιαστική υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν τρία από τα θύματα του, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, συναντήθηκαν και άρχισαν να μιλούν για όλα όσα είχαν ζήσει. Ήταν η μέρα που διαπίστωσαν πως ο εφιάλτης που έκρυβαν για χρόνια, δεν αφορούσε μόνο εκείνες.«Όταν ήταν μικρές, δεν είχαν εικόνα και βεβαιότητα ότι αυτό ...

Δείτε επίσης

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα δίνει το πρόγραμμα πιστότητας 'ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις' στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

real

Μεγάλη είναι η ζήτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 25.000 μέσα σε ένα 24ωρο για τις 47.000 προς διάθεση επιταγές.

real

Αθώος κρίθηκε ιερέας που παραπέμφθηκε σε δίκη για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και διέγερση σε ανυπακοή, το διάστημα της πρώτης 'καραντίνας', τον Απρίλιο του 2020.

real

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

real

Το δράμα μίας προσφυγοπούλας από τη Συρία που κατήγγειλε ότι βιάστηκε και έμεινε έγκυος, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

real

Συνελήφθη ο άνδρας που το βράδυ της 21ης Μαΐου επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί στην περιοχή του Χαϊδαρίου κοντά στο ΚΕΒΟΠ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός στο όχημά του.

real

Τι κατέθεσε ο διευθυντής του παιδιοκαρδιολογικού του Ωνασείου.

real