ΓΣΕΒΕΕ: SOS για άμεση στήριξη των πυρόπληκτων επιχειρήσεων

Την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των κατοίκων και την αποκατάσταση των ζημιών επιχειρήσεων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας (Εύβοια, Ρόδος, Πελοπόννησος, Κως κ.α.) επισημαίνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), σε επιστολή που απέστειλε προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρ. Σταικούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκη και τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. ADVERTISING Η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει την θλίψη της για τις καταστροφές που προκαλούνται από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και σημειώνει ότι «σε αυτές τις δύσκολες ...

Δείτε επίσης

Η νήσος Χρυσή (ή Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη γίνεται η πρώτη την τελευταία 20ετία προστατευόμενη περιοχή της χώρας που αποκτά διετές σχέδιο δράσης και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

kathimerini

Ποιοι έχουν σήμερα την τιμητική τους.

news247

Καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αναμένονται την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου στη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

kathimerini

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

kathimerini

Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για το 9ο Thessaloniki Pride. Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου ο Λευκός Πύργος.

news247

Η Ομοσπονδία καλείται να αποφανθεί ποιες εργασίες κρίνονται ως επικίνδυνες και απαιτείται το τεστ.

huffingtonpostgr

Για την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκηση των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών από την Δικαιοσύνη.

huffingtonpostgr