Η κυβερνητική πολιτική οδηγεί Έλληνες στην αυτοκτονία: Πρώην μετρ του Ν.Σφακιανάκη έδωσε τέλος στη ζωή του λόγω ανεργίας

Σαν «κεραυνός» έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας η είδηση πως αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.Ο 59χρονος ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, όπου χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από οικεία του πρόσωπα στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του, στην περιοχή του Ατσαλένιου. Στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν ήταν σε θέση να του προσφέρουν βοήθεια, ...

Δείτε επίσης

Ο ένας από τους δύο βασικούς μάρτυρες στην υπόθεση θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, δήλωσε ότι ξυλοκοπήθηκε προκειμένου να μην καταθέσει στη δίκη.

real

Καταγράφηκε στη χώρα μας και το πρώτο κρούσμα της υποπαραλλαγής ΒΑ.4 που συνδέεται με αυξημένη μεταδοτικότητα και μικρότερη νοσηρότητα.

real

Διευκρινίσεις επί της ιατροδικαστικής έκθεσης που συνέταξε για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας έδωσε σήμερα στην 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης.

real