Ιωάννινα: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι

Οι περισσότεροι δρόμοι μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια. Ισχυρό μπουρίνι χτύπησε το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Δυνατός αέρας, έντονη βροχόπτωση αλλά και χαλάζι κατά τόπους, σε μία ακόμη ημέρα έντονης καιρικής αστάθειας.Οι περισσότεροι δρόμοι μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια, σύμφωνα με το epiruspost.gr.Χειρότερη όλων είναι η χαλαζόπτωση η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή. Ο αγροτικός τομέας ήδη δοκιμάζεται έντονα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν όλη σχεδόν την διάρκεια του Μαίου.Ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Βασικό χαρακτηριστικό θα είναι οι καταιγίδες που θα εκδηλώνονται ...

Δείτε επίσης

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews

Οι ανακοινώσεις Βρούτση για το στέγαστρο Καλατράβα: «Δεν χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο»

huffingtonpostgr

Το πλήρωμα προέβη σε περιορισμό της πυρκαγιάς και πλέον η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη, ενώ το πλοίο επιστρέφει στον Πειραιά.

kathimerini

Δύο γερανοί και μοτοσικλετιστές της Τροχαίας θα διατρέχουν καθημερινά τη «πολύπαθη» λεωφόρο. Πού θα εστιάσουν την δράση τους για να μειωθούν τα μποτιλιαρίσματα.

kathimerini

Ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας.

huffingtonpostgr

Στην ταυτοποίηση δύο ημεδαπών προχώρησαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη

epiruspost

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, ο Αντισμήναρχος ε.α. Ακριβός Δ. Τσολάκης.

kathimerini

Περαιτέρω μείωση κατά 10,3% σημείωσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα πέρυσι και ανήλθαν σε 76.541 σε σχέση με το 2021 που ήταν 85.346.

kathimerini