«Μαρία Τσάλλα»: Αυτή είναι η παραεκκλησιαστική οργάνωση που την βοήθησε να αποκτήσει ελληνικά έγγραφα

Μια παραθρησκευτική οργάνωση ενδεχομένως να είχε σχέση με την Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα η οποία κυκλοφορούσε με την κωδική ονομασία «Μαρία Τσάλλα».  Η κατάσκοπος, η οποία συστηνόταν ως φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος με πλεκτά στο Παγκράτι εγκατέλειψε τη χώρα στις αρχές Ιανουαρίου και πλέον οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό του δικτύου υποστήριξής της ώστε να αποκτήσει τα ελληνικά έγγραφα με τα στοιχεία ενός βρέφους που πέθανε στη γέννα.Σύμφωνα με το Mega, η προσοχή στρέφεται σε μία «εκκλησία» μιας παραχριστιανικής οργάνωσης στην οποία η φερόμενη μητέρα της «Μαρίας Τσάλλα» φαίνεται να ήταν τακτικό μέλος. Ειδικότερα η αίρεση έχει έδρα ένα γωνιακό διαμέρισμα κοντά ...

Δείτε επίσης

Η EKO σε οδηγεί στην Ασία, για να στηρίξεις την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ!

real

Τι είπε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Γιάννης Κώστας για όλα όσα έγιναν και... δεν έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

real

Εκλογείς που έχουν υποβάλει αίτηση για να ψηφίσουν ως ετεροδημότες και αυτή έχει διεκπεραιωθεί έως και την 30η Απριλίου 2023, θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου στον δήμο διαμονής τους, μετά από σχετική μέριμνα του υπουργείου Εσωτερικών.

real

Ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ, αλλά και ο δις υποψήφιος για Όσκαρ διευθυντής φωτογραφίας Φαίδων Παπαμιχαήλ, θα βρεθούν τον Ιούνιο στο 2o Evia Film Project.

real

Τη διαβεβαίωση ότι η Επιθεώρηση Εργασίας είναι βασικός αρωγός και θεματοφύλακας τήρησης των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στην εργασία και θα ενισχύσει με διπλή καθημερινή παρουσία τον ελεγκτικό μηχανισμό στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας, Γιώργος Τζιλιβάκης, προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

real

Ναι υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε τις πλημμύρες και έτσι όλο και περισσότερος κόσμος να παραμένει ασφαλής.

real

Σε βάρος της εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Σουηδικών Αρχών.

real

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό κατήγγειλε η 62χρονη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα.

real