ΟΛΠ - ΟΛΘ εκτός σιδηροδρόμου: Οι συνέπειες για τη θέση της χώρας στον χάρτη των logistics

Ούτε και χθες, 22 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, επιτεύχθηκε η μεταφορά προϊόντων με τρένα τόσο από τον ΟΛΘ όσο και από τον ΟΛΠ, ενώ αβεβαιότητα επικρατεί για το αν θα ξεμπλοκάρουν σήμερα. Ο σιδηροδρομικός εμπορευματικός διάδρομος της χώρας από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά προς τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια παραμένει κομμένος στα δύο, με τις αναταράξεις να γίνονται πλέον εμφανείς σε πολλά επίπεδα. Οι συνέπειες ίσως να είναι καθοριστικές και για τη θέση της χώρας στον χάρτη των logistics, καθώς τα εμπορεύματα βρίσκουν άλλους διαδρόμους. Χθες η κίνηση της Rail Cargo Logistics Goldair να ...

Δείτε επίσης

Μεγάλη είναι η ζήτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 25.000 μέσα σε ένα 24ωρο για τις 47.000 προς διάθεση επιταγές.

real

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα δίνει το πρόγραμμα πιστότητας 'ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις' στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

real

Αθώος κρίθηκε ιερέας που παραπέμφθηκε σε δίκη για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και διέγερση σε ανυπακοή, το διάστημα της πρώτης 'καραντίνας', τον Απρίλιο του 2020.

real

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

real

Το δράμα μίας προσφυγοπούλας από τη Συρία που κατήγγειλε ότι βιάστηκε και έμεινε έγκυος, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

real

Συνελήφθη ο άνδρας που το βράδυ της 21ης Μαΐου επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί στην περιοχή του Χαϊδαρίου κοντά στο ΚΕΒΟΠ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός στο όχημά του.

real

Τι κατέθεσε ο διευθυντής του παιδιοκαρδιολογικού του Ωνασείου.

real