Συναγερμός στην Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Κάμπος της Καρύστου, στην Εύβοια. Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της σπεύδουν στην περιοχή δυνάμεις πυρόσβεσης από το Αλιβέρι  και τη Χαλκίδα καθώς και εναέρια μέσα.Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ανησυχούν ιδιαιτέρως την πυροσβεστική υπηρεσία. Στόχος είναι η άμεση αντιμετώπισή της πριν το μέτωπο μεγαλώσει περισσότερο και γίνει αδύνατη κάθε περαιτέρω επέμβαση. ...

Δείτε επίσης

Δεν φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, ωστόσο η αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

real

Όπως τόνισε ο δικηγόρος, υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω των καθυστερήσεων τα βίντεο με το ερωτικό υλικό να μην κατέβουν ποτέ.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-865347'); }); goo

real

Άγιο είχε οικογένεια από τη Λαμία, η οποία επέβαινε σε ΙΧ το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό στο ύψος της διασταύρωσης του Μοναστηριού της Αγίας Άννας, 10 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία στο δρόμο για το Δομοκό.

real

Ομόφωνα οι δικαστές τούς έκριναν ενόχους, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-865304'); }); goo

real

Για τα παιδιά και τις μητέρες τους, πρόσφυγες από την Ουκρανία.

real