Θα καεί η Πάρνηθα - Προς Κατσιμίδι και Εθνική Οδό τα μέτωπα - Κόλαση σε Εύβοια και Ηλεία

Τα χειρότερα δυστυχώς φοβούνται πλέον στην Πυροσβεστική αφού οι φόβοι για τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας είναι κάτι παρά πάνω από υπαρκτοί. ADVERTISING Οι αναζωπυρώσεις δημιούργησαν στους πρόποδες της Πάρνηθας σχεδόν 8 τεράστια μέτωπα-Τα σημαντικότερα μέτωπα είναι ανάμεσα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Δροσοπηγή, που κατευθύνεται από την μία πλευρά στην Εθνική Οδό και από την άλλη προς το Κατσιμίδι και ψηλά στην Πάρνηθα με ό,τι αυτό σημαίνει για την τύχη του Εθνικού Δρυμού. Είχε προηγηθεί η πρώτη αναζωπύρωση στις Αδάμες εντός του Ρέματος Χελιδονούς και στη συνέχεια η μεγάλη αναζωπύρωση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα που επεκτάθηκε αστραπιαία, εισήλθε σε παρθένο δάσος ...

Δείτε επίσης

Η νήσος Χρυσή (ή Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη γίνεται η πρώτη την τελευταία 20ετία προστατευόμενη περιοχή της χώρας που αποκτά διετές σχέδιο δράσης και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

kathimerini

Ποιοι έχουν σήμερα την τιμητική τους.

news247

Καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αναμένονται την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου στη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

kathimerini

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

kathimerini

Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για το 9ο Thessaloniki Pride. Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου ο Λευκός Πύργος.

news247

Η Ομοσπονδία καλείται να αποφανθεί ποιες εργασίες κρίνονται ως επικίνδυνες και απαιτείται το τεστ.

huffingtonpostgr

Για την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκηση των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών από την Δικαιοσύνη.

huffingtonpostgr