Τράπεζα Θεμάτων: Κυβερνοεπίθεση «έριξε» το σύστημα σύμφωνα με τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Τι θα γίνει με τα παιδιά που δεν εξετάστηκαν. Απάντηση στην αναστάτωση που προκλήθηκε από το γεγονός ότι έπεσε η πλατφόρμα για την Τράπεζα Θεμάτων το πρωί της Δευτέρας (29/5), έδωσαν τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με κοινή τους ανακοίνωση.Σε ποσοστό άνω του 90% αντιμετωπίστηκε άμεσα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, στις εξετάσεις των μαθητών του λυκείου, ενώ οι μαθητές της Γ' λυκείου που δεν ολοκλήρωσαν σήμερα τις εξετάσεις τους θα εξεταστούν αύριο κανονικά. Αυτό διευκρινίζεται στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ...

Δείτε επίσης

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews

Ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας.

huffingtonpostgr

Το πλήρωμα προέβη σε περιορισμό της πυρκαγιάς και πλέον η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη, ενώ το πλοίο επιστρέφει στον Πειραιά.

kathimerini

Δύο γερανοί και μοτοσικλετιστές της Τροχαίας θα διατρέχουν καθημερινά τη «πολύπαθη» λεωφόρο. Πού θα εστιάσουν την δράση τους για να μειωθούν τα μποτιλιαρίσματα.

kathimerini

Ώστε να καταστούν σαφή τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τη νομοθεσία.

huffingtonpostgr

Οι ανακοινώσεις Βρούτση για το στέγαστρο Καλατράβα: «Δεν χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο»

huffingtonpostgr

Στην ταυτοποίηση δύο ημεδαπών προχώρησαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη

epiruspost

Περαιτέρω μείωση κατά 10,3% σημείωσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα πέρυσι και ανήλθαν σε 76.541 σε σχέση με το 2021 που ήταν 85.346.

kathimerini