Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα - Οι πρώτες πληροφορίες

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βούλα με σχολικό λεωφορείο. Του Θεοδόση Π. ΠάνουΜέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί του οδηγού ή των παιδιών.Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Σοφοκλέους, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το σχολικό συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να υποστεί υλικές ζημιές. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας και πραγματοποιούν έρευνες. ...

Δείτε επίσης

Μια παραθρησκευτική οργάνωση ενδεχομένως να είχε σχέση με την Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα η οποία κυκλοφορούσε με την κωδική ονομασία 'Μαρία Τσάλλα'.

real

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου, θεωρείται θέμα χρόνου, ώστε να αποκαλυφθεί εάν στα 'δίχτυα' του είχαν πέσει και άλλα κορίτσια.

real

Ο επιπυραγός, που βρίσκεται στο βήμα του μάρτυρα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για 12η δικάσιμο, επανέλαβε πως τις κρίσιμες στιγμές δεν βρέθηκε κανένας αρμόδιος να βοηθήσει τους πολίτες που έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν από την φωτιά.

real

Κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Ευρώπη φαίνεται πως θα επηρεάσει και τη χώρα μας από την προσεχή Δευτέρα (27/3), σύμφωνα με όσα δείχνουν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα.

real

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 13χρονης στη Μάνη που βιάστηκε από συγγενικά της πρόσωπα και έμεινε έγκυος.

real

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) διοργανώνει δια ζώσεις εκδηλώσεις παρουσίασης στην Ελλάδα ως ακολούθως:

real