Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Ελευσίνα

Τα σχέδια των οδηγών που συνηθίζουν να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της Ελευσίνας ανατρέπουν την Παρασκευή 3/2 και το Σάββατο 4/2 οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιβληθούν στο πλαίσιο διευκόλυνσης της διεξαγωγής της τελετής έναρξης των εκδηλώσεων στην ιστορική πόλη που γίνεται από αύριο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.Για να μην αιφνιδιαστείτε όσοι σκοπεύετε να κινηθείτε στην περιοχή ας έχετε υπόψη τις παρακάτω, αναλυτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας.Παρασκευή 03/02/2023:Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κανελλοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοντούλη και Ίωνος Δραγούμη, κατά τις ώρες 18.00΄ έως 23.59΄.Σάββατο 04/02/2023:Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της ...

Δείτε επίσης

Η αντίδραση για την κατάσταση στην Ουκρανία, υπογραμμίζει τη σιωπή για τις παραβιάσεις στην Παλαιστίνη, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.

kosmodromio

Δυό ακόμα πυρκαγιές σε Βοιωτία και Κορινθία. Μεγάλος κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους σήμερα και αύριο, λέει η Πυροσβεστική.

kosmodromio

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαουδική Αραβία γίνεται μάρτυρας θανατηφόρου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές.

kosmodromio

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.

kosmodromio

Σε ορισμένες περιοχές, τα περισσότερα σπίτια ήταν εντελώς θαμμένα από τη γη.

kosmodromio

Ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς προσδοκά να «σπάσει» τη σε βάρος του πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης.

kosmodromio

Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

kosmodromio

Η δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή που χορηγείται σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας δίνει δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς ειδοποίησης της ΕΛ.ΑΣ.

kosmodromio