Επιστράτευση στο Κατάρ για την ασφάλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Κατάρ έχει επιστρατεύσει υποχρεωτικά εκατοντάδες πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών που κλήθηκαν πίσω από το εξωτερικό, για τη λειτουργία σημείων ελέγχου ασφαλείας σε γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.Οι επιστρατευμένοι, μερικοί από τους οποίους κανονικά θα λάμβαναν αναβολή της θητείας τους επειδή το έργο τους θεωρείται ζωτικής σημασίας, εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τις ουρές ασφαλείας του γηπέδου, να ελέγξουν τους οπαδούς και να εντοπίσουν απαγορευμένα αντικείμενα όπως αλκοόλ, ναρκωτικά ή όπλα.Το Κατάρ έχει πληθυσμό 2,8 εκατομμυρίων, εκ των οποίων μόλις 380.000 είναι υπήκοοι του Κατάρ, και αναμένει μια άνευ προηγουμένου εισροή 1,2 εκατομμυρίων επισκεπτών ...

Δείτε επίσης

Η Irene Cara έγινε διάσημη για τα τραγούδια

kosmodromio

Εκδήλωση από το Ινστιτούτου Eteron την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ. για την παρουσίαση της νέας μελέτης του.

kosmodromio

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις «αποτελούν πλέον στόχους του τουρκικού κράτους και ως εκ τούτου οι (στρατιωτικές) επιχειρήσεις έχουν σταματήσει».

kosmodromio

«Η τρέχουσα συλλογική τιμωρία αθώων Αφγανών από το καθεστώς κυρώσεων του ΟΗΕ [...] ισοδυναμεί με εγκλήματα πολέμου», δήλωσε εκπρόσωπος του υπ. Εξ. του Αφγανιστάν.

kosmodromio

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι η Γερμανία έχει γίνει εδώ και καιρό «η χώρα της ελπίδας» για πολλούς.

kosmodromio

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε περίπου στις 02:30 το πρωί του Σαββάτου στο Μενίδι.

kosmodromio

Αντιπαραθέσεις μεταξύ φιλοϊρανικών οπαδών της κυβέρνησης και διαδηλωτών ξέσπασαν στον 2ο αγώνα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

kosmodromio

Χιλιάδες άνθρωποι μετείχαν χθες σε πορείες στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

kosmodromio