Ντυμένος αστυνομικός ο βομβιστής στο Πακιστάν που σκότωσε 101 ανθρώπους

Ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκότωσε 101 ανθρώπους σε τζαμί στο αρχηγείο της αστυνομίας της Πεσαβάρ του Πακιστάν φορούσε αστυνομική στολή, δήλωσε ήμερα αξιωματούχος της αστυνομίας.Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας «δεν τον έλεγξαν επειδή φορούσε αστυνομική στολή (…). Ήταν παράλειψη (από άποψη) ασφάλειας», δήλωσε ο Μοαζάμ Τζαχ Ανσάρι, ο επικεφαλής της αστυνομίας της επαρχίας Χάιμπερ Παχτούνκβα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η αστυνομία έχει μια «αρκετά σαφή εικόνα» για την ταυτότητά του, έχοντας συγκρίνει τα υπολείμματα από το σώμα του που βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης με τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας.«Υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο πίσω από αυτόν (τον δράστη)», πρόσθεσε ...

Δείτε επίσης

Η αντίδραση για την κατάσταση στην Ουκρανία, υπογραμμίζει τη σιωπή για τις παραβιάσεις στην Παλαιστίνη, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.

kosmodromio

Δυό ακόμα πυρκαγιές σε Βοιωτία και Κορινθία. Μεγάλος κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους σήμερα και αύριο, λέει η Πυροσβεστική.

kosmodromio

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαουδική Αραβία γίνεται μάρτυρας θανατηφόρου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές.

kosmodromio

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.

kosmodromio

Σε ορισμένες περιοχές, τα περισσότερα σπίτια ήταν εντελώς θαμμένα από τη γη.

kosmodromio

Ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς προσδοκά να «σπάσει» τη σε βάρος του πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης.

kosmodromio

Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

kosmodromio

Η δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή που χορηγείται σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας δίνει δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς ειδοποίησης της ΕΛ.ΑΣ.

kosmodromio