Το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ξεκινά τον καθαρισμό μετά από τις φονικές πλημμύρες

Οι αρχές στη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, του Ώκλαντ, άρχισαν να καθαρίζουν το Σάββατο μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες και εκκενώσεις, με τουλάχιστον δύο ανθρώπους να έχουν επιβεβαιωθεί ότι σκοτώθηκαν και δύο ακόμη να αγνοούνται από τον εκτεταμένο πλημμυρισμό.Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης παρέμεινε σε ισχύ στην πόλη των 1,6 εκατομμυρίων κατοίκων στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας, καθώς οι βροχοπτώσεις υποχώρησαν μετά τις πλημμύρες της Παρασκευής στα βόρεια, βορειοδυτικά και δυτικά.Ο πρωθυπουργός Κρις Χίπκινς, λιγότερο από μια εβδομάδα στην εξουσία, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την πόλη πριν περιοδεύσει σε σπίτια που επλήγησαν από τις πλημμύρες.«Το ...

Δείτε επίσης

Λόγω κωλύματος δεν ήταν δυνατή η παρουσία του δικηγόρου του.

kosmodromio

Ο δράστης πήρε τα χρήματα από το ταμείο και απομακρύνθηκε με μηχανή.

kosmodromio

Η αντίδραση για την κατάσταση στην Ουκρανία, υπογραμμίζει τη σιωπή για τις παραβιάσεις στην Παλαιστίνη, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.

kosmodromio

Δυό ακόμα πυρκαγιές σε Βοιωτία και Κορινθία. Μεγάλος κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους σήμερα και αύριο, λέει η Πυροσβεστική.

kosmodromio

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαουδική Αραβία γίνεται μάρτυρας θανατηφόρου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές.

kosmodromio

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.

kosmodromio

Σε ορισμένες περιοχές, τα περισσότερα σπίτια ήταν εντελώς θαμμένα από τη γη.

kosmodromio

Ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς προσδοκά να «σπάσει» τη σε βάρος του πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης.

kosmodromio