Πάνω από 940.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Περισσότεροι από 940.000 πολίτες έχουν υποβάλει, μέχρι στιγμής, αίτηση στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr/mythermansi), σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.Όπως σημειώνει ο υπουργός, «οι δικαιούχοι θα λάβουν την ενίσχυση που τους αναλογεί σε 3 δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη θα καταβληθεί έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022».Εξηγεί παράλληλα ότι «οι παλαιοί δικαιούχοι δύνανται να λάβουν ως προκαταβολή το συνολικό ποσό του επιδόματος θέρμανσης που τους είχε καταβληθεί κατά την προηγούμενη χειμερινή περίοδο. Η προκαταβολή θα συμψηφίζεται με τις επόμενες καταβολές του επιδόματος».Παράλληλα, σημειώνει ότι «από τις 14 Οκτωβρίου 2022, η κυβέρνηση έχει μειώσει το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης ...

Δείτε επίσης

Οι συνδρομητές, σε πρώτη φάση μόνο στις ΗΠΑ, θα μπαίνουν στην πλατφόρμα του ChatGPT Plus ακόμη και στη διάρκεια των περιόδων αιχμής.

kosmodromio

Το ταλαιπωρημένο γαλλικό αεροπλανοφόρο αποφασίστηκε να βυθιστεί για πάντα στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού.

kosmodromio

Για να μην αιφνιδιαστείτε όσοι σκοπεύετε να κινηθείτε στην περιοχή ας έχετε υπόψη τις αναλυτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας.

kosmodromio

Οι υποδειγματικές νέες δομές στήριξης των αστέγων στη Ρόδο λειτουργούν εδώ και τρεις μήνες με τη βοήθεια μίας καλά οργανωμένης επιστημονικής ομάδας.

kosmodromio

Ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία τα μαρτύρια που πέρασε ένα τετράχρονο παιδί στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

kosmodromio

Ο Φίλιππος Τσιμπόγλου εργαζόταν επί πολλά χρόνια στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

kosmodromio

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ζάγκα αποκάλυψε ότι πολλά βενζινάδικα διοικούνται μέσα από τη φυλακή.

kosmodromio

Πρόκειται για την πιο πολύνεκρη επίθεση στο Πακιστάν τα τελευταία χρόνια.

kosmodromio