Πατέρας στην Έδεσσα φέρεται πως βίαζε και κακοποιούσε τον τετράχρονο γιο του

Νέα εφιαλτική υπόθεση τρομακτικής σεξουαλικής κακοποίησης τετράχρονου παιδιού με φερόμενο δράστη τον ίδιο του τον πατέρα, παρουσία της πρεσβυτέρας γιαγιάς του στην Έδεσσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό για την γάγγραινα που μαστίζει μέρος της σύγχρονης, ελληνικής κοινωνίας.Ο δικηγόρος της μητέρας του κακοποιημένου αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, εξήγησε πως το γραφείο του ανέλαβε την υπόθεση μετά από έρευνα τριών εβδομάδων ώστε να εξακριβώσει «εάν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε…ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει».Στοιχεία της ανατριχιαστικής υπόθεσης που έφερε στη δημοσιότητα η ...

Δείτε επίσης

Ο δράστης πήρε τα χρήματα από το ταμείο και απομακρύνθηκε με μηχανή.

kosmodromio

Η αντίδραση για την κατάσταση στην Ουκρανία, υπογραμμίζει τη σιωπή για τις παραβιάσεις στην Παλαιστίνη, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.

kosmodromio

Δυό ακόμα πυρκαγιές σε Βοιωτία και Κορινθία. Μεγάλος κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους σήμερα και αύριο, λέει η Πυροσβεστική.

kosmodromio

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαουδική Αραβία γίνεται μάρτυρας θανατηφόρου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές.

kosmodromio

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.

kosmodromio

Σε ορισμένες περιοχές, τα περισσότερα σπίτια ήταν εντελώς θαμμένα από τη γη.

kosmodromio

Ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς προσδοκά να «σπάσει» τη σε βάρος του πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης.

kosmodromio

Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

kosmodromio