Σε 6.650 απολύσεις προχωρά η Dell: Το αβέβαιο μέλλον της εταιρείας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg.Η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με δυσμενείς συνθήκες που «συνεχίζουν να επιδεινώνονται» και με «αβέβαιο μέλλον», δήλωσε ο Τζεφ Κλαρκ, συνδιευθύνων σύμβουλος της Dell, σε εσωτερικό σημείωμά του προς τους εργαζομένους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Τα προηγούμενα μέτρα περικοπής κόστους, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής των νέων προσλήψεων και των περιορισμών στα ταξίδια, δεν αρκούσαν πλέον, εξήγησε.Ο Ίλον Μασκ κρίθηκε αθώος για απάτη σχετικά με tweet της TeslaΗ ...

Δείτε επίσης

Ένα σύστημα καταιγίδας-τέρας ξέσπασε στο Νότο και τις Μεσοδυτικές πολιτειες την Παρασκευή, προκαλώντας φονικές καιρικές συνθήκες.

kosmodromio

Μαροκινοί από 30 πόλεις τίμησαν την 47η Ημέρα της Γης της Παλαιστίνης και διαδήλωσαν κατά της εξομάλυνσης των σχέσεων με το Ισραήλ.

kosmodromio

Διαδήλωση αλληλεγγύης για την κατάληψη Mundo Nuev πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.

kosmodromio

Άλλοι σκαρφαλώνουν για διέξοδο και άλλοι περπατούν περήφανα στα… αδιέξοδα.

kosmodromio

Από 30 έως 70 ευρώ και ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση το ποσό ενίσχυσης για τους εκλογείς.

kosmodromio

Αύριο Κυριακή το τμήμα Νίκαια -Δημοτικό θέατρο, θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 900.

kosmodromio

Πρόσκρουση του πλοίου της Κεφαλλονιάς που ερχόταν με 130 επιβάτες στο αγκυροβολημένο πλοίο της Ζακύνθου το πρωί του Σαββάτου.

kosmodromio

The former prime minister is accused of lying to parliament.

kosmodromio