ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στις 25 Μαρτίου τιμούμε τον ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία

«Διακόσια δύο χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τιμούμε τον ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη» επισημαίνει στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαπιστώνοντας ότι η «Ελληνική Δημοκρατία στρέφεται επί διακόσια χρόνια προς τις δημοκρατικές αξίες, το κράτος δικαίου και την πραγματική Δικαιοσύνη».Η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:«Διακόσια δύο χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τιμούμε των ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.Υπήρξε η στιγμή τομή στην ιστορία του ελληνικού έθνους, για τη συγκρότηση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εκείνη η στιγμή συμπύκνωνε τις πολιτικές προσδοκίες και τα όνειρα των ...

Δείτε επίσης

Τεράστια βουνά από σκουπίδια συσσωρεύονται μπροστά από τις βιτρίνες πολυτελών καταστημάτων αλλά και επιχειρήσεων σε πολυσύχναστες περιοχές όπως η τουριστική περιοχή Brick Lane.

kosmodromio

Μετά τον σάλο για κατασκευή ανεμογεννητριών στις καμένες δασικές εκτάσεις στον Έβρο, το ΥΠΕΝ φαίνεται να τα μαζεύει, απαγορεύοντας την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.

kosmodromio

Το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα επηρεάσει περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

kosmodromio

Η υποβάθμιση της εργασίας στη χώρα μας, καλύπτει ολόκληρη τη βεντάλια των ψυχολογικών επιβαρύνσεων από μελαγχολία, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, εκρήξεις θυμού έως και σκέψεις αυτοκτονίας!

kosmodromio

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε περιοχές του Έβρου, της Σαμοθράκης και της Θάσου.

kosmodromio

Τις «ευλογίες» της έδωσε η κυβέρνηση για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε περιοχή που αποτελεί το σπίτι του μαυρόγυπα.

kosmodromio

Η κακοκαιρία Elias ξεκίνησε και όπως φαίνεται τα μέτωπα που θα επηρεαστούν αλλάζουν συνεχώς.

kosmodromio

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος, κατήγγειλε ότι σταδιακά απολύονται 6.000 συμβασιούχοι από τα νοσοκομεία.

kosmodromio