Τέλος τα εισιτήρια των 10 ευρώ στη Ryanair

Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο’ Λίρι λέει ότι η εποχή του εισιτηρίου των 10 ευρώ έχει τελειώσει, ενώ ο μέσος ναύλος της αεροπορικής εταιρείας θα αυξηθεί από περίπου 40 ευρώ (33,75 £) πέρυσι σε περίπου 50 ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, είπε σε πρόσφατη δήλωσή του. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο χαμηλότερο άκρο της αγοράς, οι πραγματικά φθηνοί διαφημιστικοί ναύλοι μας – οι ναύλοι του ενός ευρώ, οι ναύλοι των 0,99 ευρώ, ακόμη και οι ναύλοι των 9,99 ευρώ – νομίζω ότι δεν θα δείτε αυτούς τους ναύλους για τα επόμενα χρόνια», είπε Ο’ Λίρι στην εκπομπή Today του BBC ...

Δείτε επίσης

Ένας 55χρονος εργαζόμενος στον ΟΛΠ τραυματίστηκε μετά από πτώση στην προβλήτα Ι στο Ικόνιο, στο λιμάνι του Πειραιά.

kosmodromio

Το περιστατικό, δεν θεωρείται πιθανό να συνδέεται, με τις απειλές που δέχθηκε πρόσφατα ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

kosmodromio

Αρνούνται να υπογράψουν την προτεινόμενη διακήρυξη για την εταιρική σχέση ΗΠΑ-Κρατών του Ειρηνικού.

kosmodromio

Η απώλεια του πολυμετοχικού χαρακτήρα της εταιρίας και η εξαγορά από την οικογένεια Βαρδινογιάνννη, απέναντι στην κοινωνική προσφορά στους νησιώτες.

kosmodromio

Ο τυφώνας «Ίαν» που έπληξε την Κούβα την Τρίτη, αναμένεται να φτάσει στη Φλόριντα σήμερα.

kosmodromio

Δικαιώνοντας το κίνημα για την παραμονή των ευρημάτων στον σταθμό, ήρθαν στο φως αρχαιότητες από τον 4ο έως των 11ο μ.Χ. αιώνα.

kosmodromio

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις και θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς.

kosmodromio

Μετά από διακοπή δυο μηνών συνεδριάζει και πάλι το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.

kosmodromio