Βάναυση κατοχική βία σε 12χρονη Παλαιστίνια στην Ιερουσαλήμ

Τη βάναυση επίθεση Ισραηλινών αστυνομικών δέχθηκε σήμερα στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ μία 12χρονη Παλαιστίνια μαθήτρια σε κεντρικό τομέα της πόλης πριν την μεσημεριανή προσευχή της Παρασκευής.Δύο με τρεις πάνοπλοι Ισραηλινοί αστυνομικοί έπεσαν πάνω στο κοριτσάκι τραβώντας το και χτυπώντας το βάναυσα με χέρια και γκλομπ στην πλάτη και στο κεφάλι στην προσπάθειά τους να τη συλλάβουν, άγνωστο με ποια αφορμή ή πρόσχημα.Ένα 12χρονο κορίτσι από την Παλαιστίνη δέχεται βάναυση επίθεση από Ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. Δεν θα το δείτε αυτό στα δυτικά «πολιτισμένα» μέσα ενημέρωσης. pic.twitter.com/SjknHUt8kf— Embassy of the State of Palestine in Cyprus (@PalestineEmbCy) March 24, 2023Το ...

Δείτε επίσης

Μεγάλη συμμετοχή είχε το συλλαλητήριο που έγινε στον Παλαμά, στην Καρδίτσα, για τις ζημιές που υπέστησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

kosmodromio

Τόσο στη σάτιρα όσο και στην πραγματική ζωή η κατάληξη τέτοιων υποθέσεων συχνά είναι κάπως… πικρή.

kosmodromio

Νεκρός βρέθηκε 28χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου και είχε εκδοθεί Amber Alert για τον εντοπισμό του.

kosmodromio

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για μια συγκέντρωση της αντιπολίτευσης στη Βαρσοβία την Κυριακή.

kosmodromio

Έξω από κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών και κοντά στο κοινοβούλιο η βομβιστική επίθεση.

kosmodromio

Η πυρκαγιά άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

kosmodromio

Καταγγέλλουν απουσία του κρατικού μηχανισμού και ζητούν αποζημίωση στο 100%, λήψη άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών και αντιπλημμυρικά έργα.

kosmodromio

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, την ώρα που περνούσε στρατιωτική φάλαγγα

kosmodromio