Χατζηδάκης για Νίκο Φαραντούρη: Μας προέκυψε Κατρούγκαλος Νο2

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο TwitterΚριτική στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του ότι τα επιδόματα έχουν επικουρικό ρόλο άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκη.«Κατρούγκαλος Noύμερο 2 μάς προέκυψε» τόνισε μεταξύ άλλων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το αστείο του Μητσοτάκη στον Χατζηδάκη για τις πρώτες λέξεις του γιου του Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο κ.Φαραντούρης είχε δηλώσει: «Δεν είμαι υπέρ των επιδομάτων έχουν μόνο επικουρικό ρόλο».Σε νέα τοποθέτησή του στην ΕΡΤ και σε αντιπαράθεση με τον κ.Χατζηδάκη επανέλαβε τη θέση ότι τα «επιδόματα μόνο επικουρικά έρχονται».Μετά το πέρας της τηλεοπτικής κόντρας, ο κ. Χατζηδάκης προχώρησε ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο πρόβλημα είναι η επιβολή ΦΠΑ 24% επί των εισαγόμενων πρώτων υλών για την κατασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

agrocapital

Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται .

agrocapital

Συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή - Οι θέσεις των κόμματων

protothema

Αντί να πιέσουν την εταιρεία να πάνε τα ζώα με ειδικά φορτηγά σε κλιβάνους και να αποτεφρωθούν, στέλνουν στο μεγαλύτερο μέρος των περιστάσεων σκαπτικά μηχανήματα και θάβουν τα ζώα στις αυλές των στάβλων.

agrocapital

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

agrocapital

Ο ΕΛΓΑ να καταβάλουν προκαταβολικά 2€ το πρόβατο τέλος εκτίμησης για να αποζημιωθούν.

agrocapital

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews