Μάντζος: «Φόρος 15% μόνο αν τα μερίσματα υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες - Να αφήσει η ΝΔ τη μονταζιέρα»

«Ο δημόσιος διάλογος, στο επόμενο διάστημα, οφείλει να γίνεται με νηφαλιότητα, σοβαρότητα από όλους», τόνισε ο κ. Μάντζος, απαντώντας σε ερώτηση του in για τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ως προς τη φορολογική πολιτική του κόμματος.Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Δημήτρης Μάντζος επιχειρεί να «σβήσει τις φωτιές» που άναψαν με δηλώσεις τους η Ελένη Χρονοπούλου και ο Παναγιώτης Δουδωνής, σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και δη με την φορολογική πολιτική τού κόμματος.Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, απάντησε στις δηλώσεις πρώην υπουργών της ΝΔ, αλλά και στον εκπρόσωπο της Πειραιώς, Άκη Σκέρτσο, που σχολίασαν τις αναφορές ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο πρόβλημα είναι η επιβολή ΦΠΑ 24% επί των εισαγόμενων πρώτων υλών για την κατασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

agrocapital

Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται .

agrocapital

Συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή - Οι θέσεις των κόμματων

protothema

Αντί να πιέσουν την εταιρεία να πάνε τα ζώα με ειδικά φορτηγά σε κλιβάνους και να αποτεφρωθούν, στέλνουν στο μεγαλύτερο μέρος των περιστάσεων σκαπτικά μηχανήματα και θάβουν τα ζώα στις αυλές των στάβλων.

agrocapital

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

agrocapital

Ο ΕΛΓΑ να καταβάλουν προκαταβολικά 2€ το πρόβατο τέλος εκτίμησης για να αποζημιωθούν.

agrocapital