Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση

Ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες ισχυρή εντολή για πολλές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Σητεία.«Δεν συμβιβάζομαι, φίλες και φίλοι, με το ίδιο εκλογικό ποσοστό που πήραμε. Θέλω να πάμε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα από αυτό το οποίο πετύχαμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε σε συγκέντρωση πολιτών στην Σητεία.Προειδοποίησε, ωστόσο, πως «εδώ εγκυμονεί ένας κίνδυνος», αυτός της «αριθμητικής του εκλογικού νόμου», όπως είπε, εξηγώντας ότι «η χώρα σήμερα θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εάν δεν υπήρχε η απλή αναλογική και η ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο πρόβλημα είναι η επιβολή ΦΠΑ 24% επί των εισαγόμενων πρώτων υλών για την κατασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

agrocapital

Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται .

agrocapital

Συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή - Οι θέσεις των κόμματων

protothema

Αντί να πιέσουν την εταιρεία να πάνε τα ζώα με ειδικά φορτηγά σε κλιβάνους και να αποτεφρωθούν, στέλνουν στο μεγαλύτερο μέρος των περιστάσεων σκαπτικά μηχανήματα και θάβουν τα ζώα στις αυλές των στάβλων.

agrocapital

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

agrocapital

Ο ΕΛΓΑ να καταβάλουν προκαταβολικά 2€ το πρόβατο τέλος εκτίμησης για να αποζημιωθούν.

agrocapital

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews