Πόπη Τσαπανίδου: Δεν φταίει ο κόσμος αλλά εμείς - Το μήνυμα ελήφθη

Η ίδια επανέλαβε ότι το μήνυμα ελήφθηΟλα ξεκινούν από την αρχή είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου τονίζοντας ότι «στόχος είναι να πείσουμε τον κόσμο για το κυβερνητικό μας πρόγραμμα».Η ίδια επανέλαβε ότι το μήνυμα ελήφθη περιγράφοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές. Εξήγησε ότι το αποτέλεσμα προκάλεσε σοκ στους πολίτες, αλλά όπως «είπε εν κινήσει προσπαθούμε να αλλάξουμε». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τσίπρας: «Πάμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς» - Τι είπε για τη νέα Εκλογική Επιτροπή Η Πόπη Τσαπανίδου επεσήμανε ότι «αν βλέπαμε την αποτυχία να έρχεται ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο πρόβλημα είναι η επιβολή ΦΠΑ 24% επί των εισαγόμενων πρώτων υλών για την κατασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

agrocapital

Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται .

agrocapital

Συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή - Οι θέσεις των κόμματων

protothema

Αντί να πιέσουν την εταιρεία να πάνε τα ζώα με ειδικά φορτηγά σε κλιβάνους και να αποτεφρωθούν, στέλνουν στο μεγαλύτερο μέρος των περιστάσεων σκαπτικά μηχανήματα και θάβουν τα ζώα στις αυλές των στάβλων.

agrocapital

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

agrocapital

Ο ΕΛΓΑ να καταβάλουν προκαταβολικά 2€ το πρόβατο τέλος εκτίμησης για να αποζημιωθούν.

agrocapital