Σκέρτσος για Χρονοπούλου και Δουδωνή: «Μαρτυριάρηδες» Νο2

Ο Άκης Σκέρτος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «με διαδοχικές τηλεοπτικές εμφανίσεις δυο κορυφαίων στελεχών του και υποψηφίων του ψηφοδελτίου Επικρατείας, του κ. Δουδωνή και της κ. Χρονοπούλου, αποκάλυψε χωρίς να εξειδικεύσει τα νεφελώδη και επικίνδυνα φορολογικά του σχέδια».«Μαρτυριάρηδες» Νο2 αποκαλεί τους υποψηφίους Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Δουδωνή και Ελένη Χρονοπούλου, ο Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις τους για το οικονομικό πρόγραμμα της Χαριλάου Τρικούπη (σ.σ. «Μαρτυριάρης» Νο1 για τη ΝΔ ήταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ, με όσα είχε πει παραμονές εκλογών για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών).Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι στις 21 Μαΐου οι ...

Δείτε επίσης

Το πρώτο πρόβλημα είναι η επιβολή ΦΠΑ 24% επί των εισαγόμενων πρώτων υλών για την κατασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

agrocapital

Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται .

agrocapital

Συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή - Οι θέσεις των κόμματων

protothema

Αντί να πιέσουν την εταιρεία να πάνε τα ζώα με ειδικά φορτηγά σε κλιβάνους και να αποτεφρωθούν, στέλνουν στο μεγαλύτερο μέρος των περιστάσεων σκαπτικά μηχανήματα και θάβουν τα ζώα στις αυλές των στάβλων.

agrocapital

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

agrocapital

Ο ΕΛΓΑ να καταβάλουν προκαταβολικά 2€ το πρόβατο τέλος εκτίμησης για να αποζημιωθούν.

agrocapital

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews