Αλεξέι Ναβάλνι: Μπήκε στον ρωσικό κατάλογο των «τρομοκρατών και εξτρεμιστών»

Στη λίστα των «τρομοκρατών και εξτρεμιστών» μπήκε από τη Ρωσία ο φυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο, αντιπολιτευόμενος Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με τον κατάλογο της ρωσικής υπηρεσίας οικονομικών πληροφοριών Rosfinmonitoring, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Μία από τους συνεργάτες του, η Λιουμπόφ Σόμπολ, που εξορίστηκε έπειτα από διώξεις, περιελήφθη επίσης στον κατάλογο. Σύμφωνα με το Ταμείο της μάχης κατά της διαφθοράς, την οργάνωση του Ναβάλνι που απαγορεύτηκε τον Ιούνιο,τουλάχιστον άλλοι εννέα άνθρωποι που συνδέονται με το κίνημα του αντιπολιτευόμενου περιελήφθησαν επίσης στον κατάλογο.Η απόφαση εγγράφεται σε ένα πλαίσιο καταστολής στη Ρωσία εναντίον αντιπάλων και κριτικών φωνών. Στα μέσα Ιανουαρίου, οι δύο κυριότεροι ...

Δείτε επίσης

Δύο νεκροί και 120 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα έξω από εστιατόριο στο Άμπου Ντάμπι.

iefimerida

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρα στο Ιράν.

real

Η εταιρεία σταμάτησε τις προμήθειες σε εμπόρευμα και πουλάει την επιχείρηση στην Ρωσία, δήλωσαν πηγές στην εφημερίδα Kommersant

protothema

Οι τιμές θα μπορούν να αναγράφονται και σε ρούβλια και σε χρίβνια - H ισοτιμία ορίζεται στα 2 ρούβλια έναντι μιας ουκρανικής χρίβνια.

protothema

Φονική έκρηξη από φιάλη υγραερίου στα ΗΑΕ - Δυο νεκροί και 120 τραυματίες

newsbomb

Μνημόνιο κατανόησης για τη συνεργασία στον τομέα των αρχαιολογικών έργων, ανασκαφών, συντήρησης, αποκατάστα

protothema

Φωτογραφίες από το πάρτι που κατά τον Μπόρις Τζόνσον δεν έγινε δημοσίευσε το ITV, κάνοντας νέες αποκαλύψεις

protothema

'Να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει επαρκής διαγνωστική ικανότητα εντοπισμού επαφών και ότι διαθέτουμε εμβόλια, αντιιικά και προστατευτικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες υγείας'.

real