Ευρώπη: 60% αύξηση στην τιμή ρεύματος στη Γερμανία, οργανωμένα μπλακ άουτ στη Γαλλία

Οργανωμένες διακοπές ρεύματος σχεδιάζει το Παρίσι για να εξοικονομήσει ενέργεια τον χειμώνα ενώ την ίδια ώρα οι Γερμανοί τρίβουν... τα μάτια τους από τους αυξημένους λογαρισμούς ρευματος που λαμβάνουν.Στην Ευρώπη είναι πλέον εμφανές ότι δημιουργούνται συνθήκες ενεργειακού καύσωνα λόγω του πολέμου στην Ρωσία και των κυρώσεων που ακολούθησαν γεγονός το οποίο ώθησε τον Εμμανουέλ Μακρόν σε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση προκειμένου να καθησυχάσει την ανησυχία σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα η Γερμανία θεσπίζει πλαφόν στην τιμή του ρεύματος από τον Ιανουάριο προκειμένου να ανακουφίσει τον πληθυσμό από τις δραματικές αυξήσεις και να δώσει κίνητρα για μείωση της κατανάλωσης.Οι φουσκωμένοι ...

Δείτε επίσης

Το Χρηματιστήριο δικαιολόγησε την απόφασή του σήμερα κάνοντας λόγο για «αυξημένη αστάθεια και μεγάλες διακυμάνσεις των τιμών μετά τον καταστροφικό σεισμό»

protothema

Αυτή τη φορά μπορεί να πει στις ξένες δυνάμεις ή θα δουλέψετε μαζί μου ή θα δουλέψετε μέσα από μένα…

in.gr

Σε συντονισμό με τις τουρκικές αρχές για να κινητοποιηθούν πόροι από τη διεθνή κοινότητα προς τους δύο δοκιμαζόμενους λαούς

protothema

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας θα είναι τον Μάρτιο σε θέση να παραδώσει τρία άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα.

iefimerida

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισαν στις εκρήξεις των υποθαλάσσιων αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream.

iefimerida

«Βρισκόμαστε στη διαδικασία επισκευής αρμάτων μάχης Leopard 2 και θα μπορέσουμε να παραδώσουμε τρία από αυτά τον Μάρτιο», είπε ο Αντόνιο Κόστα σε ομιλία του στο πορτογαλικό κοινοβούλιο

protothema

Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα παράσχει η ΕΕ στην Τουρκία και τη Συρία μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

real

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Σουηδική Προεδρία του Συμβουλίου θα διοργανώσουν Διάσκεψη Δωρητών για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκίας και Συρία. Aυτό ανακοίνωσαν σήμερα η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, Ουλφ Κρίστερσον.

real