Κολομβία: Διάλογο μετά την 7η Αυγούστου συμφώνησαν να κάνουν ο αριστερός Πέτρο και ο δεξιός Ουρίμπε

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Κολομβίας Γουστάβο Πέτρο, ο πρώτος ηγέτης της χώρας που ανήκει στην αριστερά, και ο πρώην πρόεδρος Άλβαρο Ουρίμπε, ηγετική μορφή της σκληρής δεξιάς, είχαν χθες Τετάρτη –άνευ προηγουμένου– κατ’ ιδίαν συνάντηση στην πρωτεύουσα Μπογοτά. «Ξαναείπα αυτό που είχα πει κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η κυβέρνησή μου δεν θα χρησιμοποιήσει το κράτος για να προχωρήσει σε διωγμό της αντιπολίτευσης», διαβεβαίωσε ο κ. Πέτρο μέσω Instagram μετά τη συνάντησή του, διάρκειας μισής ώρας, με τον πρώην αρχηγό του κράτους (2002-2010). ...

Δείτε επίσης

Οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν στο εξής να κάνουν την ένεση με το εμβόλιο Imvanex ακριβώς κάτω από το ανώτερο στρώμα του δέρματος (διαδερμικά), και όχι βαθύτερα (υποδόρια), όπως γίνεται σήμερα, κι έτσι να χορηγούν μόνο το ένα πέμπτο της δόσης, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο EMA.

real

Τα ονόματα των νεκρών θα δημοσιοποιηθούν μόλις ενημερωθούν οι οικογένειές τους, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Santa Cruz.

newsbomb

'Οι τέσσερις μήνες κατά τους οποίους μας εξαπάτησαν και δουλεύαμε στο καζίνο ήταν κόλαση', είπε μια 20χρονη γυναίκα.

real

Διχασμένη η βασιλική οικογένεια των Ζουλού - Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής έδωσε την έγκρισή του για την ενθρόνιση του Μισουζούλου

protothema

Σάλος στη Φινλανδία με τα βίντεο της πρωθυπουργού - Σε νέο υλικό χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή

protothema

Μετά από τη διαρροή του βίντεο που δείχνει τη Σάνα Μαρίν να χορεύει με έναν νεαρό τραγουδιστή σε κλαμπ, εκείνη έδωσε διευκρινίσεις σε συνέντευξη Τύπου.

iefimerida

Στις 9 Αυγούστου σημειώθηκαν πολλαπλές εκρήξεις στην αεροπορική βάση που βρίσκεται κοντά στην πόλη Νοβοφιοντόροφκα στην δυτική ακτή της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε το 2014.

real

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, συνολικού ύψους 775 εκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει κυρίως πυραύλους για τα αμερικανικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης Himars.

iefimerida