Μπουρλά: 'Νομίζω θα χρειαστούμε και τέταρτη δόση για καλύτερη προστασία έναντι της Όμικρον'

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειάζεται και τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και ιδιαίτερα για τη μετάλλαξη Όμικρον, άφησε ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η εκστρατεία χορήγησης της τρίτης δόσης, ο κ. Μπορλά μιλώντας στο CNBC, ανέφερε ότι απαιτούνται περισσότερα δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο για να καθορίσει εάν θα απαιτηθούν πρόσθετες δόσεις, ειδικά για τη μετάλλαξη Όμικρον. ADVERTISING "Όταν θα έχουμε δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο, θα προσδιορίσουμε εάν η Όμικρον καλύπτεται επαρκώς από την τρίτη δόση και για πόσο χρονικό διάστημα. Συνεχίζοντας, νομίζω ότι θα χρειαστούμε και μια τέταρτη δόση", είπε ο επικεφαλής ...

Δείτε επίσης

Η βρετανική κυβέρνηση θα διακόψει τη χρηματοδότηση του BBC επιβάλλοντας ένα διετές "πάγωμα" στο τέλος αδείας που καταβάλλουν οι πολίτες για να παρακολουθούν το δίκτυο, αναφέρει δημοσίευμα της Mail on Sunday.

athina984

Οι Ρώσοι και οι Δυτικοί παραμένουν σε "εντελώς αποκλίνουσες" θέσεις, παρά μια εβδομάδα έντονης διπλωματικής δραστηριότητας, κάτι που είναι "δυσάρεστο",

athina984

Η Αυστρία θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για τους ενήλικες τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε σήμερα ο καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για "ένα ευαίσθητο θέμα".

athina984

H φράση που κυριαρχεί πλέον στις ΗΠΑ αλλά και αλλού, σε κυβερνήσεις και κοινωνικές συναναστροφές, είναι «να ζήσουμε με τον ιό». Πρόκειται για μια στρατηγική υποχώρηση, από την αρχική τακτική για συντριβή του κορωνοϊού, καθώς λίγες μόνο χώρες, πέρα από την Κίνα που εξακολουθεί την πολιτική των λόκνταουν, εμμένουν στην πολιτική του «μηδενικού κορωνοϊού».

kathimerini

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ένας ένοπλος που διέκοψε τη θρησκευτική λειτουργία σε συναγωγή στο Κόλεϊβιλ του Τέξας το Σάββατο και πήρε τέσσερις ανθρώπους ομήρους, επιδόθηκε σε μια «πράξη τρομοκρατίας».

kathimerini

«Πράξη τρομοκρατίας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τη βίαιη διακοπή της θρησκευτικής λειτουργ

protothema

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ένοπλος που διέκοψε τη θρησκευτική λειτουργία σε συναγωγή στο Κό

protothema

Η κυβέρνηση του Καναδά κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια στην Ουκρανία εξαιτίας της «ρωσικής επιθετικότητας και της στρατιωτικής ανάπτυξης εντός και γύρω από τη χώρα».

iefimerida