Ο Αυστραλίας Μακάριος εγκαινίασε το Καθολικό της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου Πέρθης (ΦΩΤΟ)

Ο Αυστραλίας Μακάριος εγκαινίασε το Καθολικό της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου Πέρθης (ΦΩΤΟ) Δόγμα 02 Οκτωβρίου 2022 11:10 Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας και της Θείας Λειτουργίας που ακολούθησε, ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στον συμβολισμό των Εγκαινίων και κάλεσε το εκκλησίασμα να ανανεώσει την υπόσχεση της αφιερώσεως που έχουμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί προς τον Θεό. Με λαμπρότητα τελέστηκαν το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, τα Εγκαίνια του Καθολικού της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Βουνού, στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας, από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο και τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μελόης κ. Αιμιλιανό και Κυανέων κ. Ελπίδιο, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Πέρθης. Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας και της Θείας Λειτουργίας ...

Δείτε επίσης

Η μετανάστευση είναι κοινή πρόκληση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε μαζί, επισήμανε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

in.gr

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς προειδοποίησε κατά της δημιουργίας ενός νέου Ψυχρού Πολέμου με τη διαίρεση του κόσμου σε συνασπισμούς και ζήτησε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την οικοδόμηση νέων συμπράξεων, σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται σήμερα, ον λάιν, από το περιοδικό Foreign Affairs.

iefimerida

Το πυροβολικό της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε σήμερα βολές προς τη θαλάσσια 'ουδέτερη ζώνη' που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός στρατός.

real

Σε νέα πρόκληση που αφορά στην Κύπρο αλλά στοχεύει και στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας προχώρησαν οι Ενοπλες Δυνάμεις της γειτονικής χώρας.

real

To Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι το ανώτατο όριο της Δύσης στην τιμή του πετρελαίου θα αποσταθεροποιήσει τις παγκόσμιες αγορές

newsbomb

Το πυροβολικό της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε σήμερα βολές προς τη θαλάσσια «ουδέτερη ζώνη» που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός στρατός.

iefimerida

Η Κίνα φαίνεται πως βλέπει στη Ρωσία έναν εταίρο από τον οποίο μπορεί να υπάρξει ωφέλεια ιδίως στο ενεργειακό κομμάτι.

iefimerida