Ο Κλίντον ασχολιόταν με τη Λεβίνσκι κι άφησε να του ξεφύγει ο μπιν Λάντεν, λέει πρώην βοηθός του

Ο Μπιλ Κλίντον ήταν τόσο απασχολημένος με το σκάνδαλο Λεβίνσκι που παραμέλησε το φλέγον ζήτημα του εντοπισμού και της σύλληψης του επικίνδυνου τρομοκράτη Οσάμα μπιν Λάντεν, δίνοντας την ευκαιρία στον δεύτερο να οργανώσει και να εκτελέσει το πολύνεκρο χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Τα παραπάνω υποστηρίζει στο αποκαλυπτικό βιβλίο του ένας πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου, ο οποίος είχε εργαστεί το 1996 και ως βοηθός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την επανεκλογή του. Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «POWER: THE 50 TRUTHS», ο Νταγκ Σόεν - που έχει εργαστεί για Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του ...

Δείτε επίσης

Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόοδο των διαδικασιών ένταξης της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

in.gr

Ο αριθμός των παιδιών που διασχίζουν την επικίνδυνη ζούγκλα του Ντάριεν, στα σύνορα μεταξύ Παναμά και Κολομβίας, με στόχο να φτάσουν στις ΗΠΑ επταπλασιάστηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο... παιδιά zougla ΗΠΑ Παναμάς

zougla

Ο αριθμός των παιδιών που διασχίζουν την επικίνδυνη ζούγκλα του Ντάριεν, στα σύνορα μεταξύ Παναμά και Κολομβίας, με στόχο να φτάσουν στις ΗΠΑ επταπλασιάστηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, η Unicef.

iefimerida

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-909847'); }); goo

real

Η φτώχεια, που προοδευτικά μειωνόταν για δύο χρόνια στην Αργεντινή, εξαπλώθηκε ξανά το 2022, χρονιά πληθωρισμού-ρεκόρ, μάστιζε το 39,2% του πληθυσμού, με άλλα λόγια πάνω από 18 εκατομμύρια ανθρώπους, στα τέλη της χρονιάς.

real

Οι μετανάστες αποτελούσαν το 2021 το ένα δέκατο του πληθυσμού της Γαλλίας, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη η εθνική στατιστική υπηρεσία της χώρας (INSEE).

iefimerida