
Δείτε επίσης
Στο Κίεβο συνεδριάζουν σήμερα ατύπως οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, όπως ανακοίνωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορέλ με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ».
Καταστράφηκαν 20 «στόχοι» που περιελάμβαναν σπηλιές, καταφύγια και αποθήκες που χρησιμοποιούνταν από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν
Πιέσεις προς πολλές κατευθύνσεις μεταξύ των οποίων και προς την Αθήνα εκτιμάται ότι θα ασκήσει η Τουρκία μετά την επίθεση αυτοκτονίας από το PK
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Apple εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στην Formula 1.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Apple εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στην Formula 1.
Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της αμφιλεγόμενης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό/μεταναστευτικό καθώς από το 2016, η Άγκυρα έχει πάρει πίσω μόνο 2.140 μετανάστες χωρίς έγγραφα από τα ελληνικά νησιά.
Προστίθενται άλλοι περίπου 600 Βρετανοί στρατιωτικοί στην KFOR.
Αθώος δήλωσε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ που εμφανίσθηκε ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή για να απαντήσει στις κατηγορίες για δωροληψία ενώ πληθαίνουν οι εκκλήσεις από Δημοκρατικούς συναδέλφους του να παραιτηθεί.