Πολ ΜακΚάρτνεϊ: «Μπάντα διασκευών μπλουζ, οι Rolling Stones»

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ χαρακτήρισε τους Rolling Stones  «μπάντα διασκευών μπλουζ», σε νέα συνέντευξή του. Ο Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη των Beatles, όταν έκανε την παρατήρηση για τους Rolling Stones.Σε συνέντευξή του στο The New Yorker, ο ΜακΚάρτνεϊ τόνισε ότι οι Beatles εργάζονταν με ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών γλωσσών σε σύγκριση με τους ομότεχνούς τους.«Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το πω, αλλά είναι μία μπάντα διασκευών μπλουζ, αυτό είναι οι Rolling Stones» ανέφερε το πρώην μέλος των Beatles. «Νομίζω ότι το δίχτυ μας απλώθηκε ευρύτερα από το δικό τους» πρόσθεσε.Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ΜακΚάρτνεϊ ...

Δείτε επίσης

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Evergrande, τις θυγατρικές της και την Kaisa σε καθεστώς 'επιλεκτικής χρεοκοπίας' λόγω αθέτησης πληρωμών.

news247

Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν υπεραμύνθηκε σήμερα της απόφασής της να διατάξει πριν από ένα χρόνο τη θανάτωση όλων των εκτρεφόμενων βιζόν στη χώρα λόγω των ανησυχιών για τον κορονοϊό, πριν από την εμφάνισή της ενώπιον μιας επιτροπής έρευνας.

skai

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου σήμερα το πρωί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού.«Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα μαιευτικής του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τα φροντίδα και τη στήριξη της», ανέφερε η εκπρόσωπος σε ανακοίνωση.

skai

Στο τραπέζι η χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου, για μεγαλύτερη προστασία, σύμφωνα με τον Άλμπερτ Μπουρλά.

news247

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) των Ηνωμένων Εθνών ανέστειλε τη διανομή τροφίμων στην πόλη Κομπόλτσα, στη βόρεια Αιθιοπία, εξαιτίας "μαζικών λεηλασιών" αποδιδόμενων σε αντάρτες από την επαρχία Τιγκράι, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ. "Μαζικές λεηλασίες αποθηκών στην...

ereportaz

Το πρόγραμμα «Roam like at home» θα ανανεωθεί για άλλα δέκα χρόνια, σύμφωνα με σχέδια που συμφωνήθηκαν ανεπίσημα μεταξύ των ευρωβουλευτών και της σλοβενικής Προεδρίας του Συμβουλίου σήμερα, Πέμπτη.

iefimerida