Ρωσία: Συναγερμός σε φυλακή στο Βλαντικαφκάζ - Εξεγέρθηκαν εκατοντάδες κρατούμενοι

Πολλές εκατοντάδες κρατούμενοι εξεγέρθηκαν σε μια φυλακή στη νότια Ρωσία και στέλνονται αστυνομικές ενισχύσεις στην περιοχή για να καταστείλουν την αναταραχή, μετέδωσαν απόψε πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.Russie : Selon les informations préliminaires, des affrontements ont eu lieu entre des prisonniers et des agents de sécurité à la colonie disciplinaire n°1 à Vladikavkaz (Scierie), il y aurait des victimes. Maintenant, les forces de la garde nationale se dirigent vers la prison. pic.twitter.com/ckCNg8FmS2— Rebecca Rambar (@RebeccaRambar) October 15, 2021Πόσοι είναι οι εξεγερμένοιΣύμφωνα με το πρακτορείο Tass, στην εξέγερση εναντίον της διεύθυνσης της φυλακής μετέχουν περίπου 200 κρατούμενοι. Το δίκτυο Baza, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ανεβάζει ...

Δείτε επίσης

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) των Ηνωμένων Εθνών ανέστειλε τη διανομή τροφίμων στην πόλη Κομπόλτσα, στη βόρεια Αιθιοπία, εξαιτίας "μαζικών λεηλασιών" αποδιδόμενων σε αντάρτες από την επαρχία Τιγκράι, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ. "Μαζικές λεηλασίες αποθηκών στην...

ereportaz

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Evergrande, τις θυγατρικές της και την Kaisa σε καθεστώς 'επιλεκτικής χρεοκοπίας' λόγω αθέτησης πληρωμών.

news247

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου σήμερα το πρωί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού.«Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα μαιευτικής του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τα φροντίδα και τη στήριξη της», ανέφερε η εκπρόσωπος σε ανακοίνωση.

skai

Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν υπεραμύνθηκε σήμερα της απόφασής της να διατάξει πριν από ένα χρόνο τη θανάτωση όλων των εκτρεφόμενων βιζόν στη χώρα λόγω των ανησυχιών για τον κορονοϊό, πριν από την εμφάνισή της ενώπιον μιας επιτροπής έρευνας.

skai

Στο τραπέζι η χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου, για μεγαλύτερη προστασία, σύμφωνα με τον Άλμπερτ Μπουρλά.

news247

Το πρόγραμμα «Roam like at home» θα ανανεωθεί για άλλα δέκα χρόνια, σύμφωνα με σχέδια που συμφωνήθηκαν ανεπίσημα μεταξύ των ευρωβουλευτών και της σλοβενικής Προεδρίας του Συμβουλίου σήμερα, Πέμπτη.

iefimerida

Ο πρέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, συναντήθηκε με το πρωθυπουργό της Γαλλίας, Ζαν Καστέξ εν όψει της γαλλικής προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.

iefimerida