Τρία κρίσιμα μαθήματα για τους στρατούς της Δύσης από την Ουκρανία

O πόλεμος στην Ουκρανία και ειδικά ο τρόπος αντίστασης των Ουκρανών είναι ένα χρήσιμο μάθημα για τους στρατούς της Δύσης.Εννιά μήνες μετά, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ειδικά ο τρόπος άμυνας των Ουκρανών παραδίδει μαθήματα στους στρατούς της Δύσης.Σύμφωνα με τον Economist, από την στιγμή που τα ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στην Ουκρανία, οι αναλυτές έγραφαν συνεχώς για την εξέλιξη του πολέμου και για τα όπλα που χρησιμοποιούν οι δύο πλευρές. Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν φαινόταν ξεκάθαρα ο τρόπος που νικήθηκαν τα ρωσικά τανκ, ενώ τα drone αναδείχθηκαν σε παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι.Διαβάστε επίσης:  Ουκρανία: Η προεδρία χαιρετίζει ...

Δείτε επίσης

Το πραξικόπημα, η εξορία και η καταδίκη του σε θάνατο.

in.gr

Έχουν στηθεί συνολικά 10 εκλογικά κέντρα για τους 3.646 Κύπριους πολίτες - Οι κάλπες άνοιξαν στις 10:00 (ώρα Ελλάδος) και κλείνουν στις 18:00

protothema

«Οι δυο πλευρές έχουν το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον να σταθεροποιήσουν και να διαχειριστούν υπεύθυνα τις διμερείς τους σχέσεις», γράφει το Reuters.

in.gr

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο Γ' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, Κέντρο Θ', στην Αγλαντζιά, Λευκωσίας.

real

H τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν εντόπισε αποδείξεις για οποιαδήποτε συγκεκριμένη απειλή κατά ξένων πολιτών μετά από την προφυλάκιση 15 υπόπτων για σχέσεις με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος που κατηγορούνται ότι στοχοθετούσαν προξενεία, αλλά και χώρους μη μουσουλμανικής λατρείας, όπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά ΜΜΕ.

real

Αυξημένα ποσοστά συμμετοχής παρατηρούνται στις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο - Οι πρώτες καταγγελίες κατά υποψηφίου

in.gr

O Ολέξι Ρεζνίκοφ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι πιθανό να πραγματοποιήσει μία νέα επίθεση τον Φεβρουάριο

protothema