«Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"» - Ξεσπαθώνει ο Σκέρτσος για Μιθριδάτη

«Ο σεξιστικός και ομοφοβικός λόγος του Μιθριδάτη επιβραβεύεται με μια θέση στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ ενώ γίνεται πολιτική γαργάρα από τον τομέα Ισότητας και Δικαιωμάτων του κόμματος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Άκης ΣκέρτσοςΣυνεχίζονται οι αντιδράσεις,  στο κυβερνητικό στρατόπεδο, για την συμμετοχή του Μιθριδάτη, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.Τη σκυτάλη, πήρε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος προχώρησε σε μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στα social media, με τίτλο: «Να χαρώ εγώ «μπρόοδο»!». Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων, για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό που προέχει τελικά είναι ο άνευ ορίων και όρων στρατευμένος αντικυβερνητικός λόγος…ακόμη κι αν μαζί του ξεπλένονται οι δημόσιες επιθέσεις του «καλλιτέχνη» κατά ...

Δείτε επίσης

Σε επίθεση χάκερ οφείλεται η κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων το πρωί της Δευτέρας.

in.gr

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογής του Προεδρείου της Βουλής, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα περαιώσει τη συνεδρίαση. Μία λήξη της συνεδρίασης, που ταυτόχρονα σημαίνει και την ολοκλήρωση της θητείας της πρώτης και μόνης Συνόδου της ΙΘ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

in.gr

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

in.gr

Τι συζήτησαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών.

in.gr

Στην αρχική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός κ. Σαρμάς τόνισε: «Σήμερα θα καθορίσουμε την κυβερνητική πολιτική έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

in.gr

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

in.gr

Τι έχει ζητήσει ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς από τους υπουργούς του.

in.gr

Η νέα υπουργός Υγείας, Αναστασίου Κοτανίδου, ανέφερε με χιούμορ ότι πιστεύει πως δεν θα έχουμε κάτι έκτακτο, «διότι αν συμβεί θα σας ξανακαλέσουμε πίσω στο υπουργείο», είπε στον Θάνο Πλεύρη.

in.gr