Στις εφαρμογές Signal και Telegram στράφηκαν (και) οι Έλληνες

H παγκόσμια τάση βάσει της οποίας εκτοξεύθηκε ο αριθμός των downloads των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων Signal και Telegram, ύστερα από την αλλαγή των όρων χρήσης του WhatsApp, καταγράφεται και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας SensorTower, που εξασφάλισε το moneyreview.gr, την περίοδο 4 έως 17 Ιανουαρίου, συγκριτικά με το διάστημα 21 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, εκτοξεύθηκε ο αριθμός των downloads των εφαρμογών Signal και Telegram, έναντι του WhatsApp. Συγκεκριμένα, κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, έναντι του διαστήματος 21 Δεκεμβρίου-3 Ιανουαρίου, ο αριθμός downloads του Signal εκτοξεύθηκε σε ποσοστό 1.650%. Αντίστοιχα, η εφαρμογή Telegram μετράει κατά το συγκρινόμενο χρονικό διάστημα ...

Δείτε επίσης

Από το ενετικό λιμάνι και τις γραφικές συνοικίες μέχρι τις παραλίες, τα Χανιά αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης.

oneman

Το πρωινό γεύμα είναι ίσως το σημαντικότερο της ημέρας καθώς γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια , την οποία χρειάζεται απαραιτήτως και στις διακοπές.

missbloom

Το νέο ξενοδοχείο δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

womantoc

Learn how Adobe Express is helping KEEF spread island vibes with content creation tools that simplify the brand-building process.

mashable

O 20χρονος ψαροντουφεκάς περιέγραψε πώς εκείνος και ο φίλος του γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το ταχύπλοο πέρασε με ταχύτητα από πάνω τους.

missbloom

Στα σκαριά βρίσκεται η συνέχεια της ταινίας του 2019, Joker, με πρωταγωνιστή στον Χοακίν Φίνιξ.

megatv

Πώς ο Andrew Tate έγινε ένα από τα viral πρόσωπα της χρονιάς, κατακτώντας τα social media για όλους τους λάθους λόγους.

oneman