Εvan Rachel Wood: Σπάει τη σιωπή της και μιλά για τον βασανιστή της Marilyn Manson

Η Evan Rachel Wood τεκμηριώνει την απόφασή της να κατονομάσει τον Μarilyn Manson ως τον φερόμενο βασανιστή της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Phoenix Rising».

Πέρυσι, η ηθοποιός κατηγόρησε δημόσια τον Μarilyn Manson πρώην σύντροφό της, για κακοποίηση, υποστηρίζοντας ότι άρχισε να την κακομεταχειρίζεται όταν ήταν έφηβη και ότι «την κακοποιούσε φρικτά για χρόνια».

Περισσότερα στο govastileto.gr

...

Δείτε επίσης

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Μπέζος, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

real

Ο Μάκης Κατμετζόγλου, ο άνθρωπος που κατέδειξε η influencer Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή προσωπικού της βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

real

A teenage pilot, Zara Rutherford, flew ever onward in a record-challenging global odyssey, she met little as strange or scary as when she tried to squeeze in between North Korean airspace and a massive cloud threatening to cut off passage for her ultralight plane.

bostonglobe

Η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε 'My love'.

real

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την καταγγελία... καταγγελίες Δημήτρης Φιντιρίκος Ηλίας Γκιώνης

zougla

Across the country, there are more than 50 similar tool-lending libraries in cities such as Washington, Baltimore, Seattle, Atlanta and Denver.

bostonglobe

Ιωάννα Τούνη: Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη

eleftherostypos

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο STAR με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και το τηλεπαιχνίδι Τροχός της Τύχης. Η εκπομπή έχει καταφέρει να είναι ένα δυνατό

eleftherostypos